Ga terug

Op expeditie in Technovium Nijmegen

Leerlingen van 3 mavo van het Merletcollege gingen op expeditie in het Technovium in Nijmegen. In het kader van Sterk Techniekonderwijs maakten deze leerlingen kennis met verschillende technische beroepsgroepen en beroepsopleidingen in de wereld van Bouw, Wonen en Interieur.

De leerlingen werden na een korte introductie letterlijk op expeditie gestuurd en ontdekten de mooie wereld van de techniek. Op allerlei plaatsen in het gebouw voerden ze opdrachten uit. Deze opdrachten hebben raakvlakken met allerlei verschillende vormen van techniek. Een ware ontdekkingsreis! Het Technovium is een bijzonder gebouw met allerlei technische vervolgopleidingen (ROC Nijmegen, de opleidingsbedrijven Bouw- & Inframensen, Schildersvakopleiding).

In het Technovium vind je het BWI-lab. Het is een bijzonder gebouw met allerlei technische vervolgopleidingen (ROC Nijmegen, de opleidingsbedrijven Bouw- & Inframensen, Schildersvakopleiding). Leerlingen gaan er met een bus vanuit school naartoe. Meer informatie vind je hier.
Terug naar nieuwsoverzicht